tisdag, februari 10, 2009

Mer TV

Fotnot: just som jag kände att gårdagens Californicationavsnitt var en parodi på en parodi av sig självt, kom det en mänsklig scen i slutet. Den varade i ungefär 30 sekunder, men det är alltid något.

Vad jag egentligen ville säga var: jag SAKNAR Conan O'Brien! Vi har inte TV4+, vilket innebär att det är ett halvår sedan jag senast såg honom! Och snart slutar han och det känns inte som att Los Angeles kommer att bli detsamma.

Jaha, det var allt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Trodde jag skrev en kommentar igår, men måste ha sjabblat bort den. Jag saknar också Conan, innan G kom så var det värsta lunchnöjet. Jag har visserligen 4+ så jag skulle ju rent teoretiskt kunna se det vid 00, men det känns tyvärr lite sent för mig i nuläget!

Kram!

Ms Johansson sa...

förstår det, man måste ju hinna sova också! kram!

Anonym sa...

Åh Maggan... läser ikapp efter några veckors bloggfrånvaro. Jag saknar dig och älskar dina inlägg oavsett längd, innehåll, frekvens. Sluta inte! (Fast jag vet hur det känns och har ju själv lagt allt skrivande på hyllan... men det är inte bra för själen)

Har hela tiden en ambition att skriva dig ett långt mail men så försvinner tiden. Det kommer... snart!

Kram m

Ms Johansson sa...

nu blev jag nästan tårögd. du här rätt om den själsliga aspekten, hur fånigt det än må låta så är det skönt att skriva här. därför försöker jag ta lite nya tag! har samma mailambition som du, men det är svårt att bryta igenom den mentala istiden ibland! men jag ser fram emot att höra från dig!

kram!