fredag, mars 06, 2009

Moget

Hej, jag heter Maggie och är snart 31 år. Idag har jag sett High School Musical 3 med en skolklass och gråtit i smyg till slutscenen. Under samtliga dansnummer fick jag antingen gåshud eller ryckningar i benen. Hej då.

4 kommentarer:

Anonym sa...

HSM är typ det enda ungarna pratar om! Det och nåt som heter "Hannah Montana". Fattar inte grejen. Men om det resulterade i gåshud och tårar hos dig så kanske det finns nåt där. Ändå. Kanske. Försöker mest lista ut vad vi kollade på lika intensivt när vi var i deras ålder. Kan inte komma på nåt. Jag kollade mest på Rocky-filmerna. Men jag var nog inte riktigt riktig. Då heller. /E

Anonym sa...

jag har bara sett ettan. hade underhållningsvärde, men gav inte gåshud. är däremot helt övertygad om att jag hade dyrkat den när jag var tonåring eller däromkring. för min del fyllde dirty dancing ungefär den luckan, tror jag.

Ms Johansson sa...

elisabet: tjejen som hade med sig filmen har själv sett den 25 gånger. "jag tittar på den varje dag", sa hon gravallvarligt. man ska nog ta min gåshud med en nypa salt, eftersom jag är mest lättrörd i hela världen. men du gillar väl justin? då kan det finnas något där!

frida: ettan är lite lamare, i trean ska de ju graduate from high scholl och känns inte riktigt lika barnsliga. men dirty dancing! whoa! det har du rätt i.

Ms Johansson sa...

eh, high SCHOOL!