måndag, juli 23, 2007

Äntligen!


Nu är det bara ett problem: jag minns i princip ingenting av vad som hände i den förra boken. Kunde kanske ha tänkt på det lite tidigare, det har ju inte direkt varit brist på tid att läsa i sommar. Jag minns mest att jag läste den förra boken hemma hos mina föräldrar för två somrar sedan, att jag var knäckt, att jag grät och att jag tänkte "jag kan inte vänta i TVÅ ÅR på nästa del, då kommer jag ju att vara 29 ÅR, nästan 30!" Sjukt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet. Men jag tog tag i problemet och har läst HP större delen av sommaren, är i halva femman nu. Lite störigt att precis ha sett den på bio dock, man lite vet precis vad som hämder.. Lånade sexan idag. Pust och flås. Är dock fjärde man på ett exemplar på sjuan så det är rätt lugnt. Oj, detta blev förvirrat. Kontentan? HP rules!!

Anonym sa...

...händer..

Ms Johansson sa...

du är smart, jag fattar inte var jag hade mitt huvud! det hade ju varit perfekt att läsa åtminstone trean och framåt. eller, jag har läst 1-5 två gånger, men jag kunde ju åtminstone läst om sexan! mitt pucko. nu kan jag ju inte hålla mig med sjuan. men vi får inte avslöja något innehåll, okej?