onsdag, juli 12, 2006

Solig dag, dåligt mode

Roll out those lazy, hazy, crazy days of summer.

Idag har jag mest suttit i trädgården och druckit kaffe:

















Jag har på mig ett av de få plagg jag någonsin sytt färdigt: en gräll solklänning som jag sydde i slöjden när jag gick i 7:an. Jag minns att jag älskade tyget då (betänk att det var 1992) och att jag hade den på mig nästan hela sommaren. Den är fortfarande skön.

5 kommentarer:

Anonym sa...

tack för uppdateringar och bilder. känns som att du varit borta läänge, redan! kram josefine

Anonym sa...

åh Maggan vad underbar du är! Bilden (och klänningen) har redan gjort min dag... Jag minns den jag gjorde i ett lila glansigt tyg. Väldigt obekväm. Undrar om den ligger kvar hemma i gömmorna?

/m

skrivo sa...

Det här kanske är en självklar sak, men jag frågar ändå. Du har tagit ditt blogger-namn från Seinfelds fusilli-Jerry eller hur? Så kul, jag älskar Seinfeld. Mitt är snott från en Murakami-bok.

Och sist men inte minst, trevligt sommarlov med trevlig läsning!

Anonym sa...

Hej darling!

vad du ser extremt avslappnad ut! Jag önskar att jag någon gång var hälften så cool som du ser ut. jag har också kvar ett plagg från högstadiet, det är en enorm pyjamas (stavas det så...) i sparkdräktsmodell, sydd i flanelltyg med rosa, ljusblå och ljusgröna nallar på...
Puss s

Ms Johansson sa...

hej alla, nu är jag hemma igen, det känns som evigheter sedan jag var i malmö...

johanna: japp, fusilli-jerry it is! jag älskar också seinfeld, men måste medge att jag testade 1000 alias innan jag hittade något som inte var upptaget. kul att du tittat in, jag gillar din blogg! (murakami förresten; jag har bara läst norwegian wood, underbar.)

maria och sandra: jag tycker att ni ska leta fram era hemsydda kläder, de kanske kan vara användbara..?