söndag, maj 06, 2007

28, going on 4

Svår söndag. Mamma och pappa har just åkt, de var här för att fira min stundande födelsedag. Pappa och jag försökte fixa med ett trådlöst nätverk, vilket resulterade i att internet slutade fungera både med och utan kabel. Jag såg livet passera revy, blev tjurig som en småunge och förlorade all form av distans och verklighetsförankring. Det ordnade sig till sist, men då kändes det redan som att jag förstört dagen med mitt humör. Kände mig orolig i kroppen och kunde inte riktigt skaka av mig det trots sol och vatten ute i Västra Hamnen. Kul för mina föräldrar att köra drygt 40 mil tur och retur för att besöka en först tjurig, sedan inbunden och tyst dotter. Dåligt samvete.

Men nu har jag fått hit en gammal blå Crescent, så jag ska ut och cykla en sväng. Om jag cyklar riktigt, riktigt fort kanske jag kan åka ifrån mig själv.

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Om jag cyklar riktigt, riktigt fort kanske jag kan åka ifrån mig själv." ja där satte du verkligen huvudet på spiken, just när man känner sig sådär hopplös och tjurig och tyst, ja besvärlig och tråkig, och man verkligen inte gillar sig själv, tänk om man då kunde ta sin cykel och bara cykla ifrån sig själv... fint!

Ms Johansson sa...

det vore en dröm. funkade tyvärr inte riktigt...