söndag, november 12, 2006

Here we are now, entertain us

Söndag, och det är dunkelt ute. Jag fastnade nyss i en hagelskur mitt på Möllan, men jag lyckades ta mig hem igen. Nu väntar kaffe och Gilmore Girls (jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men: tack McDonalds.)

Helgen har varit innehållsrik. Fredagskvällen var som att rida på en mycket bra våg, ända in i det sista. Ärligt talat, hur ofta händer det? Jag behövde inte anstränga mig alls; det roliga bara kom till mig och jag välkomnade det med öppna armar. Först hade jag en liten fest med bra människor och Justin Timberlake (med detta menar jag inte att han är en dålig människa. Jag kan inte uttala mig om det. Jag vet bara att han dansar så att det nästan tar eld i golvet under honom.) Jag kände mig hög (antar jag.) Sedan droppade större delen av sällskapet av och jag och J fortsatte till KB, där vi serverades trevliga människor, oväntade människor, efterlängtade människor, känslor och bra musik.

Lördagen blev mer stillsam, trots utgång. Det gjorde inte så mycket; två larger than life-kvällar i rad hade nästan känts övernaturligt.

Nu sitter jag här och väntar på att kaffet ska bli klart. Söndagsstillheten förstärks med Joni Mitchells A Case Of You.

I met a woman, she had a mouth like yours, she knew your life, she knew your devils and your deeds. And she said, "Go to him, stay with him if you can but be prepared to bleed.

Inga kommentarer: