tisdag, november 14, 2006

McDreamy


Jag måste erkänna att jag är väldigt svag för Patrick Dempsey, a k a, doktor Derek Shepherd i Grey's Anatomy. Han har snälla, goda ögon och ser alltid lite trött ut. Trötthet, och även förkylningar och vissa allergier, kan vara extremt attraktivt.

(Jag vill dock passa på att påpeka att jag inte är svag för reklamskyltarna för programmet där Patrick Dempsey agerar läckerbit iförd linne. Hej då, trovärdighet åt läkarrollen. So tacky, Kanal 5.)

4 kommentarer:

Anonym sa...

jag har aldrig sett den serien. men, och nu blir det kanske lite internt, han liknar faktiskt en av dina besökare i fredags. tycker jag i alla fall. eller är det ben i felicity jag tänker på? eller båda två?
frida

Anonym sa...

Den besökaren Frida syftar på är en som jag hade med mig i släptåg, va? Om det är så kan jag hålla med om det. Fast min polare är tusen gånger trevligare. Såg nåt bilprogram där PD skulle visa sina bilar, och då verkade han minst sagt skittrist. Fast Maggan kanske inte hade tänkt att snacka med honom...

Anonym sa...

jepp, christian, det var en av dina medsläpade vänner jag syftade på. han var mycket trevlig, så han vinner säkert över PD.
frida

Ms Johansson sa...

ni är absolut inte helt ute och cyklar, han är faktiskt lite lik j! och jag instämmer såklart i vad ni säger om trevligheten. (prata och prata, det kan ju vara ganska överskattat ibland.)