söndag, januari 07, 2007

Risigt

Nu har jag hämtat mig en hel del. Jag såg mig spegeln för en stund sedan och upptäckte att jag såg ut som Ronja Rövardotter i håret. Känns det 2007 eller? (Det fanns en kort tid då jag såg ut som en soldat/fånge i håret. Tack och lov äger jag ingen scanner så det kan inte illustreras.)


Frisyrikon 2007?

10 kommentarer:

Josefine sa...

sehr sehr schön!

Anonym sa...

Auch, vackert ...

Anonym sa...

Auch, vackert ...

(pinsamt att gömma sig bakom anonymous)

Anonym sa...

amen det är inte bara frisyren som liknar ronjas.

Ms Johansson sa...

josefine och mats: okej, med de fina - och oväntade! - kommentarerna meddelar jag att jag härmed kommer att sluta kamma mig!

frida: verkligen? jag brukade leka att jag var ronja när jag var liten, det kanske fastnade?

Anonym sa...

Aloha kursare! Jag sitter med artikeln. HAHA not. Jag surfar alla hörn och vrår på nätet där jag aldrig varit tidigare, tex här. Fint!

Ms Johansson sa...

erika! jag sitter här och klipper och klistrar som bäst och känner mig inte direkt inspirerad...jag trodde att jag hade besökt hela internet vid det här laget, men hade inte hittat din blogg! perfekt, mer tidsfördriv.

Anonym sa...

Är du väldigt lång? Jag tyckte att jag såg någon väldigt lång och snygg på Retro i lördags som kanske var du. Fint Ronja-hår i alla fall!

Agogo sa...

Lovely! Ronja är bättre än Skalle-Per, trots allt.

Ms Johansson sa...

moa: japp, jag är 182 cm lång och jag var på retro i lördags (mycket trevligt!) så det var nog jag. (snyggheten är tveksam dock!)

agogo: haha, du har en poäng där!